Berghut Boostweekend

Ieder jaar wordt er in De Berghut in Oostenrijk een Boostweekend georganiseerd. Ik ben ook in 2016 een van de coaches. Je kunt je nog aanmelden voor dit weekend maar wacht niet te lang met want de groep raakt al weer behoorlijk vol!

Nel en Hans, eigenaars van de Berghut, over het weekend:

Kan jouw bedrijf een Boost gebruiken? Kom van 13-17 januari 2016 naar de 5e editie van het Boost Your Business weekend @deBerghut! Voor als je een nieuwe richting wilt inslaan met jouw bedrijf, maar niet weet hoe. Voor als je uit de hectiek een lang weekend wil focussen op jouzelf als drijvende kracht achter jouw bedrijf.

Gedurende een lang weekend in de sneeuw nemen we je in een intens en bruisend programma mee naar de essentie van jouw bedrijf door middel van jouw WHY, storytelling, jouw BHAG en een concreet actieplan. In een  setting vol mooie gesprekken, workshops, kennisdeling, winterwandelen, skiën, sneeuwschoenwandelen, kampvuur, durf te vragen-sessies en dóén. Ervaar de ONSCHATBARE waarde die één weekend in de sneeuw aan jouw bedrijf kan toevoegen. Want jouw bedrijf kan pas echt groeien als jij groeit…